Δωρεάν μεταφορικά με αγορές από 100€ 

Ενδύματα Εργασίας WorkMarket

    Τηλέφωνο Παραγγελιών
2310553720

 

 espa-logo-el

Τρόποι Αποστολής

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται

  • με κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας ή πληρωμή με VISA & PAY PAL.
  • με αντικαταβολή.

Για παραγγελίες από 100€ και άνω, δωρεάν μεταφορά εντός Ελλάδος με courier.

Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5€ με courier.

Παραγγελίες (με τιμολόγιο) από Νησιά του Αιγαίου που ισχύει καθεστός μειωμένου ΦΠΑ, κατά την τιμολόγηση θα ληφθεί υπ' όψιν ο μειωμένος ΦΠΑ 17%.

Αποστολές εκτός Ελλάδος επιβαρύνονται με διαφορετικό κόστος και πριν την παραγγελία πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος αποστολής.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μόνο τηλεφωνικά και μόνο στην περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί το προϊόν.

Επιστροφή Προϊόντων

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι εγγυημένα για την άριστη ποιότητα τους. Εαν νομίζετε όμως δεν σας ικανοποιούν μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν μέσα σε 30 ημέρες από την παραλαβή του.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Θα πρέπει να επιστραφεί με την συσκευασία του στην κατάσταση κατά την οποία αγοράσθηκε.

Σε περίπτωση παραγγελίας με λογότυπο, το αντίτιμο της παραγγελίας προκαταβάλεται και καμμία επιστροφή στα είδη με λογότυπο δεν γίνεται δεκτή, παρά μόνο σε λάθος που οφείλεται αποδεδειγμένα στην επιχείρησή μας.

Αναλαμβάνουμε το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος όταν αυτό είναι ελαττωματικό ή διαφέρει από αυτό που παραγγείλατε. Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εσάς.